Vanaf Oktober 2020 gaan wij u bij Fysiotherapie Mastwijk/Wagemakers helpen om een gezondere leefstijl te behalen. Dit doen wij middels de GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie) en meer specifiek het SLIMMER programma. Veel mensen vinden het lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met gezonder leven. Het SLIMMER programma helpt hierbij. Een begeleidingsteam ondersteunt u bij het aanpassen van uw voedingspatroon en beweegpatroon. Dit begeleidingsteam bestaat uit een diëtiste, een oefentherapeut/fysiotherapeut en een leefstijlcoach. Naast meer bewegen en gezondere voeding is er aandacht voor meer aspecten van een gezonde leefstijl, zoals gezond slapen en het verminderen van stress. Het programma is deels individueel en deels in een groep. Voor meer informatie over het SLIMMER programma klik hier.

Denkt u dat u in aanmerking komt en bent u gemotiveerd om aan uw leefstijl te werken, neem dan contact met ons op.

SLIMMER: Een effectieve aanpak!