FAQ items aan het laden...

ONZE MISSIE

De praktijk voor fysiotherapie Oudewater is een praktijk die volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we staan dan ook allemaal geregistreerd in het Centraal Kwaliteit Register. Dit verplicht ons onder andere tot het regelmatig volgen van na- en bijscholingen, zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. U wordt bij ons behandeld volgens de laatste inzichten. Iedere verbijzondering staat ook geregistreerd in het daarvoor bestemde register. Sportfysiotherapie register, bekkenfysiotherapie register, oedeemtherapie register en manuele therapie register.

visie

DE PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE

MASTWIJK & WAGEMAKERS IN OUDEWATER

Onze plus praktijk fysiotherapie Mastwijk Wagemakers is gevestigd in de Oude Singel 11-25 te Oudewater. Na ruim 30 jaar aan de Kapellestraat zijn wij sinds januari 2015 samen met onder andere de huisartsen en de apotheek gevestigd in het Medisch Centrum Oudewater.

Logo plus
personeel schaduw

MAAK KENNIS MET

ONS TEAM

U bent bij ons in goede handen. Praktijk voor Fysiotherapie Mastwijk & Wagemakers bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren therapeuten met verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen we u uitstekend helpen bij uiteenlopende klachten.

Wilton 1

WILTON WAGEMAKERS

Sportfysiotherapeut / Algemeen fysiotherapeut

Lees meer »
Christien Mastwijk

CHRISTIEN MASTWIJK

Bekkenfysiotherapeut / Algemeen fysiotherapeut

Lees meer »
Monique Hoogenboom

MONIQUE HOOGENBOOM

Algemeen fysiotherapeut

Lees meer »
Mariska van der Laan

MARISKA VAN DER LAAN

Administratief medewerkster

Lees meer »
Niels Mastwijk

NIELS MASTWIJK

Manueel therapeut (Master of Science) / Algemeen fysiotherapeut

Lees meer »
Melinda de Bree

MELINDA DE BREE

Administratief medewerkster

Lees meer »
Sander Wagemakers

SANDER WAGEMAKERS

Sportfysiotherapeut i.o. / Algemeen fysiotherapeut

Lees meer »
Tanja Rietveld

TANJA RIETVELD

Algemeen fysiotherapeut / Oefentherapeute Cesar

Lees meer »
Nieuw meisje 2 1

LIANNE HOEK

Bekkenfysiotherapeut / Algemeen fysiotherapeut

Nieuw meisje 1 1

SOPHIE HAENEN

Huid- en oedeemtherapeut

KWALITEIT

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.