Op 24 augustus 2017 start de cursus zwanger-fit. De lessen van het gezondheidsprogramma zijn wekelijks en worden gehouden in de oefenzaal van de praktijk voor fysiotherapie Mastwijk Wagemakers, in het medische centrum Oudewater, Oude singel 11-25, 3421 ED Oudewater.

De kosten bedragen € 45,00 per maand en de lessen zijn wekelijks op
donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur

Naast de parktijlessen zullen er theorielessen worden gegeven. Dit zijn lessen van een half uur en nog een partnerles van 75 minuten. Hier kan je voor inschrijven los van de praktijlessen.
De therorie zal inhoudelijk ingaan op de voorbereiding en start van de bevalling, de persfase met verschillende houdingen en de technieken en de eerste periode na de geboorte van je kindje.

De zwangerFit coach werkt samenen stemt af met de verloskundige, gynaecoloog, bekkenfysiotherapeut en huisarts.

Doel van de zwanger-fit cursus is je gezond en fit door de zwangerschap richting de bevalling. In groepsverband zal ieder op eigen niveau trainen.

Deelname zwanger-fit cursus, vanaf 14 weken kun je je aanmelden voor deze cursus. Na de bevalling ben je na 4 weken weer welkom om deel te nemen.
Er vindt vooraf een intake plaats, zowel voor deelname aan de eerste les in de zwangerschap als voorafgaand aan de eerste les na de bevalling.