Na een aantal maanden hard studeren heeft Tanja Rietveld – Te Poele de opleiding tot zwangerfit coach/trainer met succes afgerond. Tanja mag vanaf nu de cursus zwanger-fit geven. Het doel van de zwanger-fit cursus is om je zo gezond en fit mogelijk door de zwangerschap te begeleiden richting de bevalling. Na de bevalling is het de bedoeling om binnen 4 weken weer aan te sluiten en te gaan werken aan je herstel.

Tijdens de cursus zullen we veel werken aan ademhaling in relatie tot houding en daarnaast is het van belang dat je de functie van je bekkenbodem leert kennen en toepassen. Naast de praktijk zullen we ook in theorie ons voorbereiden op de bevalling en het eerste begin na de bevalling.

Na de bevalling
4 weken na de bevalling gaan we weer in groepsverband werken aan je herstel, gericht op bekkenbodemfunctie en conditie.

Praktische informatie

  • Start 24 augustus 2017

  • Elke donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

  • Vrije instroom vanaf 14 weken zwangerschap tot 6 maanden na de bevalling

  • Kosten: € 45,- per maand

  • Voor aanmelden of vragen kunt u terecht aan de balie, via de mail info@fysiooudewater.nl of telefonisch door te bellen naar 0348-562502