Op 23 mei en 31 mei 2017 heeft onze praktijk de audits SKMZ EffectiviteitsTraject Fysiotherapie met zeer goed gevolg behaald.
In deze audits worden de organisatie van de praktijk, maar ook de de behandeldossiers, behandel gemiddelde en de effectiviteit van de behandelingen beoordeeld. Door het behalen van deze audits behouden wij bij de zorgverzekeraars het predicaat super praktijk en staan dan ook bij de zorgverzekeraars als 5 sterren praktijk geregisteerd.
Wij zijn als praktijk heel blij dat wij deze audits goed hebben doorlopen. In Nederland zijn ongeveer 7000 praktijken fysiotherapie eerste lijn aanwezig, slechts 600, waaronder onze praktijk, hebben de superplus status.
Op deze wijze willen verder bouwen aan een unieke en goede  praktijk , zowel voor patient, zorgverzekeraar, adminstratieve medewerkers  en werkzame fysiotherapeuten.